Νέα – Ειδήσεις για ακίνητα

Νέα – Ειδήσεις για ακίνητα


1) ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων. Βασικός στόχος των νέων ευνοϊκών ρυθμίσεων είναι να διευκολύνουν την υλοποίηση επενδύσεων, να βελτιώσουν το επενδυτικό κλίμα και την οικονομία, να καλύψουν υφιστάμενα νομικά κενά και σε μεγάλο βαθμό να επιλύσουν μια σειρά προβλημάτων και δυσχερειών. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται με το νέο θεσμικό πλαίσιο είναι σημαντικές και πιστεύουμε πως ξένοι επενδυτές θα θελήσουν να τις εκμεταλλευτούν.

Το νέο νομικό πλαίσιο περιλαμβάνει:

·        Το Ν. 3894/2010 για την επιτάχυνση και διαφάνεια υλοποίησης στρατηγικών επενδύσεων. Επιπλέον, ο εθνικός φορέας «Επενδύστε στην Ελλάδα» (Invest in Greece), θα λειτουργήσει ως «υπηρεσία μιας στάσης» (One-stop-shop) για την υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων και μεγάλων έργων.

·        Το Ν.3978/2011 περί αγοράς ακινήτων στην παραμεθόριο. Με το νέο νόμο καταργείται πλέον ο πολύμηνος και γραφειοκρατικός έλεγχος του Υπουργείου Άμυνας για την αγορά ακινήτων στις παραμεθόριες περιοχές από φυσικά πρόσωπα που είναι πολίτες χωρών εκτός Ε.Ε..

·        Το Ν.3986/2011 για τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015, συστήνει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Με το ταμείο αυτό εξορθολογίζεται η αξιοποίηση της μεγάλης περιουσίας της Ελλάδας, μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της χορηγίας κινήτρων σε μεγάλους επενδυτές.

Είμαστε δίπλα σας για κάθε παραπάνω εξήγηση και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου όλες τις ενέργειες για την αγορά ακινήτου.

2) Ανοίγει ο δρόμος για αγορά τουριστικής κατοικίας από κατοίκους χωρών εκτός Ε.Ε. Με τον νέο νόμο 3978/2011 καταργείτε πλέον ο πολύμηνος και γραφειοκρατικός έλεγχος του υπουργείου άμυνας για την αγορά ακινήτων στις παραμεθόριες περιοχές ( όπως ήταν μέχρι πρόσφατα χαρακτηρισμένη και η Χαλκιδική ) από φυσικά πρόσωπα που είναι πολίτες χωρών εκτός Ε.Ε.

Είμαστε δίπλα σας για κάθε παραπάνω εξήγηση και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου όλες τις ενέργειες για την αγορά ακινήτου.

3) Επενδυτικός παράδεισος η Χαλκιδική .

Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στον τουριστικό κλάδο κυρίως στην Κασσάνδρα και στην Σιθωνία που έχει τα εξείς πλεονεκτήματα : έχει πολλές όμορφες και μαγευτικές παραλίες , τα υπέροχα λιμανάκια και το απαράμιλλο φυσικό τοπίο όπου κυριαρχούν τα πεύκα. Και ενώ νιώθεις ότι ζεις σε νησί , απολαμβάνεις την ευκολία στην μετακίνηση μέσω αυτοκινήτου και την άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

4) Μοναδικός επιχειρηματικός παράδεισος τα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής.

Ποιός δεν γνωρίζει ότι οι περισσότερες οικονομικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες γίνονται στον κομβικότερο τόπο της Χαλκιδικής τα Ν.Μουδανιά .

Εννέα τράπεζες , οικονομική εφορία , πολεοδομία , Δ.Ε.Η , Ο.Τ.Ε. , Ο.Α.Ε.Δ , τρία πολυκαταστήματα – υπεραγορές , εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις και το βασικότερο έχει ένα μεγάλο εμπορικό λιμάνι.

Λόγο της μεγάλης αύξησης του τουρισμού και της ζήτησης σε πολλά αγαθά και παροχές υπηρεσιών κρίνονται απαραίτητες οι επενδύσεις. Ευνοείτε η περιοχή των Ν.Μουδανιών γι’αυτούς τους σκοπούς γιατί εδώ και τρία χρόνια έχει ψηφιστεί με νόμο του κράτους ο Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός  ( Γ.Π.Σ.) και έχουν καθοριστεί οι χρήσης γης .

Αυτό σημαίνει ότι επενδύω με ασφάλεια και χωρίς ρίσκο στον τομέα που με ενδιαφέρει.